Algemene voorwaarden

Beste klant,

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden die gelden voor deze website. Deze zijn bedoeld om het gebruik van deze website te verduidelijken.

Op mijn site staan heel veel postzegels weergegeven en als er niets bij staat, dan is deze zegel 100% in orde. Dat wil zeggen dat de zegel geen dunne plek heeft en geen scheuren vertoont.
Ik verkoop voornamelijk postfrisse en gestempelde zegels en zo nu en dan ook een postzegel met plakker. Wanneer het om een zegel met plakker gaat zal dat duidelijk zijn aangegeven.

Vanwege het grote aantal zegels zal van de meeste zegel een voorbeeld zegel zijn afgebeeld. U koopt dan een zegel uit mijn voorraad. Mocht u voorkeuren hebben dan kunt u mij die doorgeven.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst dan krijgt u een e-mail met daarin mijn bankgegevens waarop het bedrag kan worden gestort. Nadat is het bedrag is bijgeschreven wordt de bestelling naar u verzonden.
Helaas kan ik vanwege de hoge kosten geen betalingen via Paypal accepteren voor inwoners van Nederland.

Mocht u een bestelling hebben gekregen die niet voldoet aan uw wensen dan kunt u via e-mail contact met mij opnemen. U krijgt uw aankoopbedrag vergoed wanneer de aankoop in dezelfde staat bij mij terugkomt als in welke ik het naar u heb verstuurd. Andere opties voor afhandeling zijn natuurlijk ook mogelijk en kunnen onderling worden overlegd.

Geboden kortingen zijn niet van toepassing op aanbiediengen.

Mocht u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen hebben dan kunt u mij natuurlijk e-mailen.