BLOG (update Oktober 2023)

Op mijn ebay pagina zijn er een aantal mooie veilingen gestart. Daarnaast staan er ook ‘nu kopen’  items waar u ook een voorstel mag onder de vraagprijs. Dat mag natuurlijk ook op items op mijn site. Ik hoor het graag van u. De link naar mijn items op eBay is: https://www.ebay.com/str/pzhdalammestamps


Terwijl er nieuwe items bijkomen, veranderd de naamgeving van de items ook. De drie letter afkorting voor het land wordt vervangen door de gehele naam om zo beter vindbaar te zijn. Dit is helaas een traag en tijdrovend proces en daardoor zal er een tijd een hybride situatie zijn. Zoeken op land zal hierdoor tot op nader order beter op de eerste drie letters kunnen worden gedaan.
Nieuwe items die er recent zijn bijgekomen:Het contactformulier is veranderd. Er zat een fout in de controle waardoor het formulier niet altijd werd verzonden. Dat is nu opgelost zodat hij weer goed werkt en uw vragen bij mij terecht komen. Als u twijfelt kunt altijd direct mailen met info@pzhdalamme.nl.


Misschien heeft u het al gemerkt, de weergave is aangepast. Vanaf nu staan er maximaal 99 items per pagina. Dit zorgt ervoor dat u minder hoeft door te klikken en meer in één keer kan zien. Ik hoop dat u hierdoor een nog betere beleving van de site heeft. Heeft u nog meer suggesties of wensen? Mail ze naar info@pzhdalamme.nl


Er is weer heel veel België geplaatst en vooral veel uitverkochte items zijn weer beschikbaar. Zoals de betere jaren 30 series. Naast postfris zijn ook een aantal ongebruikt beschikbaar. Net zo als de postfrisse in mooie kwaliteit.


 • Nieuwe veilingen en leuke items op mijn eBay site. Doe gerust een voorstel op de nu kopen items. Dat kan ook via de mail via mijn site. Dit is de link naar mijn ebay shop:  https://www.ebay.com/str/pzhdalammestamps
 • Nieuwe items:
  • collecties van meerdere landen toegevoegd
  • Automaatmarken van Zwitserland
  • Rolzegels (inclusief stroken van 5) uit Duitsland en Berlijn

 • Korting Verenigd Koninkrijk

Deze week (t/m zaterdag 25 maart) wordt al het Verenigd Koninkrijk (GB/UK) verkocht met 15% korting.
Op aanbiedingen is de korting 5%

Bent u een woonachtig in Nederland en wilt u met Paypal betalen, dan is de korting 5% lager.
Helaas kan de korting niet tijdens de bestelling worden verwerkt. Deze wordt teruggestort bij het verwerken van uw bestelling.

 • Korting Saargebiet

Deze week (t/m zondag 5 maart 2023) wordt al het Saargebiet verkocht met 25% korting. Daarnaast geldt de korting ook voor de Saarland Hoogwater blokken (gestempeld, op brief en postfris). Dit is uw kans voor prachtige series in mooie kwaliteit en vaak gekeurd.
Kopers uit Nederland mogen met Paypal betalen maar dan is de korting 5% lager. Tevens kiest u dan voor aangetekende verzending.


 • Het bloed kruipt….

Ik kan het niet laten en sta toch op de beurs van Roden. Dus 18 feb 2023 kunt u mijn stand weer bezoeken. Zie WB evenementen voor meer informatie


 • De Ebay shop van Pzhdalamme:

Op mijn Ebay shop heb ik regelmatig veilingen van items. Vaak met inzet van $1. Ook verkoop ik er items voor een ‘nu kopen’ prijs. Hieronder staat de link die u kunt gebruiken. Heeft u een aankoop op eBay gedaan en gelijktijdig ook op mijn shop dan kan de verzending natuurlijk gecombineerd worden.


https://www.ebay.com/str/pzhdalammestamps

 • 03 februari 2023 Phdalamme geeft ook prive beurzen:

 Bij deze bent u van harte welkom om langs te komen voor een privé beurs. Graag wel eerst een afspraak maken voor wanneer en wat u wilt zien. Ook wanneer u hulp nodig heeft met uw verzameling.