BLOG (update 16 Februari 2024)


16 Feb 2024
Er is een nieuw land bij: Libanon
Prachtige zegels van een oude Franse Kolonie. Vooral de eerste jaren zijn moeilijk te vinden.
Naast een interessant land heeft het vele kleurijke zegels uitgegven waar de motief verzamelaar heel blij van zal worden.


12 Feb 2024
Het aanbod Denemarken en Groenland is verder uitgebreid. Veel klassiek met meerdere goede items zijn toegevoegd.


07 Feb 2024
Nog meer mooie collecties voor u. Vandaag zijn er 3 prachtige Luxemburg collecties geplaatst met oa de mooie Intellectuelen serie en nog veel meer.


Sinds vandaag zijn er weer nieuwe collecties bijgeplaatst uit onder andere Zwitserland, Duitsland en Birma. Daarnaast komt er op korte termijn weer een nieuw land bij: Libanon. Een oude Franse Kolonie met super mooie zegels en bijzonderheden. Bijgevoegd een paar voorbeelden van toppers uit dat land. Kunt u niet wachten? Neem dan gerust contact op en geef uw wensenlijst door. Dit kan op info@pzhdalamme.nl Hieronder staan een paar mooie voorbeelden


NIEUWSBRIEF:
Het proces van lid worden van de nieuwsbrief is mogelijk niet heel duidelijk. Daarom wordt dit in de komende periode aangepast. In de tussentijd zijn er herinneringsmails gestuurd voor het bevestigen van openstaande aanvragen. Als u die accepteert dan blijft u van ons op de hoogte.


Er zijn een aantal scherp geprijsde aanbiedingen geplaatst. Wees er snel bij want op = op


Prachtig Oostenrijk en Frankrijk zijn de laatste weken toegevoegd waaronder een aantal zeldzame zoals onderstaande


Binnenkort volgt er op de site nieuwe items van Oostenrijk. Zowel postfris als gestempeld. Enkele voorbeelden zijn de eerste emissie gestempeld en ongebruikt. De ongetande Rennerblokken uit 1946, WIPA 1933 meerder typen, en de niet uitgegeven Blitz zegels uit 1946 postfris. Kunt u niet wachten? Neem gerust contact op voor uw wensen, dan kijk ik graag wat ik voor u kan doen.


T/m 29 oktober (zondagavond 24 uur). Krijgt u 10% korting wanneer u twee of meer collecties aanschaft bij Pzhdalamme. De korting geldt niet voor aanbiedingen maar het aantal
albums telt wel mee. Dus koopt u twee albums waar op één van een aanbieding is, dan krijgt u wel de korting op het album dat niet in de aanbieding is.


Spaart u Frankrijk of Duitsland. Dan zijn er nu een aantal collecties bij gekomen die voor u misschien interessant zijn. Daarbij een zeer uitgebreide stock klassiek Frankrijk en ook een speciaal collectie Duitsland Germania. Leuk om allemaal uit te zoeken. De collecties zijn te vinden in de sectie ‘Collecties & Verzamelingen’


 

Leuke aanbiedingen zijn erbij gekomen waaronder deze afgebeelde items. Mooie Franse toppers voor een leuke prijs. Kijk snel bij de aanbiedingen want op is op!


Terwijl er nieuwe items bijkomen, veranderd de naamgeving van de items ook. De drie letter afkorting voor het land wordt vervangen door de gehele naam om zo beter vindbaar te zijn. Dit is helaas een traag en tijdrovend proces en daardoor zal er een tijd een hybride situatie zijn. Zoeken op land zal hierdoor tot op nader order beter op de eerste drie letters kunnen worden gedaan.
Nieuwe items die er recent zijn bijgekomen:Het contactformulier is veranderd. Er zat een fout in de controle waardoor het formulier niet altijd werd verzonden. Dat is nu opgelost zodat hij weer goed werkt en uw vragen bij mij terecht komen. Als u twijfelt kunt altijd direct mailen met info@pzhdalamme.nl.


Misschien heeft u het al gemerkt, de weergave is aangepast. Vanaf nu staan er maximaal 99 items per pagina. Dit zorgt ervoor dat u minder hoeft door te klikken en meer in één keer kan zien. Ik hoop dat u hierdoor een nog betere beleving van de site heeft. Heeft u nog meer suggesties of wensen? Mail ze naar info@pzhdalamme.nl


Er is weer heel veel België geplaatst en vooral veel uitverkochte items zijn weer beschikbaar. Zoals de betere jaren 30 series. Naast postfris zijn ook een aantal ongebruikt beschikbaar. Net zo als de postfrisse in mooie kwaliteit.


 • Nieuwe veilingen en leuke items op mijn eBay site. Doe gerust een voorstel op de nu kopen items. Dat kan ook via de mail via mijn site. Dit is de link naar mijn ebay shop:  https://www.ebay.com/str/pzhdalammestamps
 • Nieuwe items:
  • collecties van meerdere landen toegevoegd
  • Automaatmarken van Zwitserland
  • Rolzegels (inclusief stroken van 5) uit Duitsland en Berlijn

 • Korting Verenigd Koninkrijk

Deze week (t/m zaterdag 25 maart) wordt al het Verenigd Koninkrijk (GB/UK) verkocht met 15% korting.
Op aanbiedingen is de korting 5%

Bent u een woonachtig in Nederland en wilt u met Paypal betalen, dan is de korting 5% lager.
Helaas kan de korting niet tijdens de bestelling worden verwerkt. Deze wordt teruggestort bij het verwerken van uw bestelling.

 • Korting Saargebiet

Deze week (t/m zondag 5 maart 2023) wordt al het Saargebiet verkocht met 25% korting. Daarnaast geldt de korting ook voor de Saarland Hoogwater blokken (gestempeld, op brief en postfris). Dit is uw kans voor prachtige series in mooie kwaliteit en vaak gekeurd.
Kopers uit Nederland mogen met Paypal betalen maar dan is de korting 5% lager. Tevens kiest u dan voor aangetekende verzending.


 • Het bloed kruipt….

Ik kan het niet laten en sta toch op de beurs van Roden. Dus 18 feb 2023 kunt u mijn stand weer bezoeken. Zie WB evenementen voor meer informatie


 • De Ebay shop van Pzhdalamme:

Op mijn Ebay shop heb ik regelmatig veilingen van items. Vaak met inzet van $1. Ook verkoop ik er items voor een ‘nu kopen’ prijs. Hieronder staat de link die u kunt gebruiken. Heeft u een aankoop op eBay gedaan en gelijktijdig ook op mijn shop dan kan de verzending natuurlijk gecombineerd worden.


https://www.ebay.com/str/pzhdalammestamps

 • 03 februari 2023 Phdalamme geeft ook prive beurzen:

 Bij deze bent u van harte welkom om langs te komen voor een privé beurs. Graag wel eerst een afspraak maken voor wanneer en wat u wilt zien. Ook wanneer u hulp nodig heeft met uw verzameling.